اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

جزئیات برنامه بایدن در روز تحلیف

جزئیات برنامه بایدن در روز تحلیف رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قصد دارد در همان روز شروع کار خود در کاخ سفید، با صدور چندین دستور اجرایی، برخی از قوانینی که دولت کنونی این کشور وضع کرده بود، لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ران کلاین» گزینه ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از برنامه شلوغ و پر کار بایدن در روز تحلیف خود خبر داد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کلاین طی بیانیه‌ای که به رسانه‌ها ارائه کرد، گفت بایدن قصد دارد در اولین روز کاری خود به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، بیش از ده دستور اجرایی صادر کرده و برخی از قوانین و دستورات جنجالی دولت کنونی این کشور را لغو کند.

 

بر اساس این بیانیه، اقدامات بایدن که قرار است روز چهارشنبه انجام شوند، شامل بازگشت به توافق آب‌وهوایی پاریس، لغو منع مسافرتی و مهاجرتی کشورهای با اکثریت جمعیت مسلمان، تمدید توقف اخذ اقساط وام‌های فدرال دانشجویی، توقف اخراج‌ها و سلب مالکیت‌ها و همچنین اجباری کردن استفاده از ماسک تنفسی در اماکن دولتی و سفرهای بین ایالتی خواهد بود.

 

رویترز با بیان اینکه تمام این اقدامات را پیشتر و در زمان مبارزات انتخاباتی نیز اعلام کرده بود، نوشت که بیشتر آنها خنثی کردن سیاست‌های ترامپ است و نیازی به تاییدیه کنگره آمریکا ندارد.

 

طبق این گزارش، بایدن همچنین قصد دارد برنامه مهاجرتی طولانی‌مدتی را اعلام کند که راه را برای اعطای تابعیت به میلیون‌ها پناهنده ثبت‌نشده در آمریکا هموار می‌کند. این برنامه برای اجرایی شدن نیاز به تایید کنگره دارد.

 

کلاین همچنین توضیح داد که مجموعه گسترده‌تری از «وعده‌های روز اول» بایدن طی ۹ روز کاری متعاقب مراسم تحلیف اجرا خواهد شد که شامل افزایش تست‌های ابتلا به ویروس کرونا و ملزم کردن دولت آمریکا به اولویت دادن به کالاهای ساخت داخل برای خرید تجهیزات می‌شود.

 

این در حالی است که ترامپ در تاریخ دوازدهم دی ماه، علی‌رغم مخالفت گروه‌های حقوقی و تجاری مختلف، قانون ممنوعیت‌های مهاجرتی به این کشور را تمدید کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار